A soproni MAFC 1964-ben NB I.-be jutott kosárlabda csapata

Hozzászólok
A soproni MAFC 1964-ben NB I.-be jutott kosárlabda csapata
A tablóhoz készített vázlatrajz

A tablóképet, melyet G.Nagy Béla készített, Nagy Zsuzsanna Lili, a fotós unokája osztotta meg velünk.

A játékosok névsora: Bakonyi Gábor, Tvordy György, Záray Károly, Balsay Antal, G. Nagy Béla, Orbay László, Laky Sándor, Kőműves Imre, Kovács Imre, Brassóy János, Bakk László, és Kelemen Zoltán. Az edző Krasznay Ferenc, a szakosztályvezető Balázs István, az intéző pedig Kádár Pál.

---
Az itt bemutatott tablóhoz G.Nagy Béla vázlatrajzot is készített, mellyel frissítettük bejegyzésünket. Érdemes összevetni, mi volt a terv és miként valósult meg aztán.

Fotó/Mozgókép készítője: 
Kép/Mozgókép beküldője: 
Kép keletkezési ideje: 
1964
Szerző: 
Kép keletkezésének éve: 
1964
A bejegyzés szerzőjének életrajza: Kótai Mónika
A bejegyzés létrehozása: 2013. augusztus 29.

Hozzászólások

Moser Aranka (Pauliné) képe

Krasznai Feri bácsi volt a tesi tanárunk 4 éven át a Széchenyi István gimiben, nagyon szigorú volt,erről a fiúk tudnának mit mesélni! (1965-1969)

Friedrich Rezső képe

Már megírtam, hogy a Feri bá' súlyzós körbefuttatással a tornateremben,"honorálta", amikor meglátott minket a nejemmel és én a vállán tartottam a kezem.../1967 Templom utca/...Indoklás: "'Ficere, gyenge a karod, erősíteni kellene." (nekem 1964-68-ig volt tesitanárom)

Both István képe

Arankának igaza van, lenne mit mesélni, de jó szívvel. 1961-65 között a Mester vívókardja is nyomokat hagyott rajtunk. Szigorú volt, mégis kedvelték, szerették a diákjai.