A Stark ABC a Várkerületen III.

Keresés az archívumban

Stark ABC
Eredeti méret

A Várkerület legendás hírű élelmiszerboltjáról készült fotósorozat harmadik darabja. A sorozat többi része a kép felett a Stark ABC címkére kattintva érhető el.

Kép típusa
Fotó/Mozgókép készítője
Kép/Mozgókép beküldője
Kép keletkezési ideje
1970-es évek eleje
Szerző
1973

Hozzászólások

Tarcsai Mária | 2013. március 31. 21:14

Sajnos csak két képet tudtam megnézni, a másodiknál megmakacsolta magát a honlap és juszt se adta ki a harmadik képet, pedig reménykedtem, hogy Tarjáni Antal valamelyik fotójában én is szerepelek. Naponta többször is megfordultam itt 1983-ig, míg a Várkerületen dolgoztam. reggel Éva fantasztikus kávéjával élesztgettem magam, majd délben, vagy munka után itt vásároltam be. A hentesrészlegnél már ismerték, hogy milyen húst kell félretenni nekem, sohasem csalódtam, mert sosem volt zsíros, rágós amit becsomagoltak nekem. Egyik kanadai rokonom azt állította, hogy itt világszínvonalú kávét főznek és ez igaz is volt....Mikor áthelyeztek a Jereván lakótelepi kirendeltségbe, a kollégáim és a Várkerület után a Csemege ABC hiányzott legjobban.....

| 2013. április 23. 21:36

Sajnos nincs több fotóm az ABC-ről, de a kávé az szenzációs volt, és a tálalás is a kis fémtálcán a pohár vízzel és a festőcsészébe nyomott tejszínhabbal.

A bejegyzés létrehozása: 2013. február 18.
Kérjük, ne használja a képernyő nyomtatást a képek másolására! Köszönjük.