A SZOT Csepel üdülő felújításának egy pillanata

Hozzászólok
A SZOT Csepel üdülő felújításának egy pillanata

A Lővér körút 74. szám alatti SZOT Csepel üdülő, korábban Lövér Szálló átalakításának egy pillanata. A Solt Herbert tervei alapján két ütemben megvalósított fejlesztéssel a kor igényeinek megfelelő modern épületek kerültek kialakításra. Képünk 1983. július 17-én készült, napra pontosan 38 évvel bejegyzésünk közreadása előtt. A felújított üdülő 1984-ben már teljes kapacitással üzemelve várta a Sopronban pihenni vágyókat.

Kép típusa: 
Fotó/Mozgókép készítője: 
Kép/Mozgókép beküldője: 
Kép keletkezési ideje: 
1983. július 17.
Szerző: 
Kép keletkezésének éve: 
1983
Térkép nézetbe kerül: 
Nem kerül térképre
Turista térképre kerül: 
Nem kerül turista térképre
A bejegyzés szerzőjének életrajza: Kótai Mónika
A bejegyzés létrehozása: 2021. július 17.