Reklámképeslap a moziról

Keresés az archívumban

Reklámképeslap a moziról
Eredeti méret

1995-ben adták ki ezt a reklámképeslapot, melynek fotói vélhetőleg előbb készültek – a Jurassic Park bemutatója 1993-ban volt.

Az egykori Elite Mozgó, majd Szabaság Filmszínház a ’90-es évek elején már két teremben várta a mozizni vágyókat, ahogy a fotókon is látszik, már üzemelt a Huszárik terem, amit egykor aféle klubmoziként nyitottak meg. A nyitás után egy darabig teával és Balaton szelettel várták a művészfilmek iránt érdeklődőket.

Kép típusa
Kép keletkezési ideje
1993-95
Szerző
1995

Hozzászólások

Tarcsai Mária | 2015. november 27. 09:50

Túl gyakran nem járok moziba, de az én életkoromhoz képest nem annyira régen itt láttam a „Becéző szavak”című, öt Oszkár díjas filmet. Mindössze páran ültünk a moziban. Nemrégen itt néztem meg a „Ne szórakozz Zohannal” című vígjátékot. Mivel egyetlen néző voltam, még nevetni sem mertem a különben pompás vígjátékon.
Telt házzal ment viszont a „A király beszéde” és sok-sok más, pompádnál pompásabb film.
Gryllus Vilmos gyermekműsorát is itt néztem végig, zsúfolt, nézőtérrel, ölemben a kisunokámmal, és együtt énekeltem az előadóval és a gyerekekkel.
Valamikor réges-rég hatalmas, szenzációs filmnek számított „A félelem bére”című film. A jegyeket váltók sora a Várkerületig ért.
A közös filmnézés remek szórakozás. Sokkal jobb, mint a tévé.
JÓ, HOGY VAN AZ ELIT MOZI.

tamás tremmel | 2022. július 1. 19:26

Ide jártam matinéra vasárnaponként utána ez a 60-s évek és a 70-s évek sőt még később is de nem tudom,hogy most miért nem megy mert már nem járok ide.A képek nagyon jók .Köszönöm.Ez SOPRON ikonja szerintem de ki Vezeti azt nem tudom,de,hogy még jobb lesz az biztos.

A bejegyzés létrehozása: 2015. november 26.
Kérjük, ne használja a képernyő nyomtatást a képek másolására! Köszönjük.