Tanárok a zenepavilonnál

Hozzászólok
Tanárok a Zenepavilonnál

Balázs Zoltántól, a családi archívumból kaptuk ezt a felvételt, mely a Várisi zenepavilonnál készült 1965-ben. A fénykép bal oldalán Zoltán édesapja, Balázs József testnevelő tanár úr látható, míg a fotó jobb szélén Bakonyi István, Sopron Kiváló Pedagógusa, szintén testnevelő áll. Az egyetlen hölgy Balázs Józsefné, Asztalos Ágnes, aki csakúgy, mint Zoltán édesapja, a Széchenyi István Gimnázium pedagógusa volt. Két oldalán ismeretlen férfiak, Zoltán meglátása szerint szintén tanár kollégák lehetnek, azonban egyelőre nem sikerült azonosítanunk őket. Kérjük olvasóinkat, ha felismerik őket, jelezzék nekünk. Köszönjük!

---
Grieszler Antal lentebbi hozzászólásának köszönhetően, melyet itt is idézünk, sikerült azonosítani a képen szereplőket: "A hölgy bal oldalán Galavits János fényképészmester, a bal oldalán a napszemüveges fiatalember Grieszler Antal, a Soproni Sörgyár termelési vezetője áll. Gyermekkori barátok a képen látható személyek."

Kép típusa: 
Fotó/Mozgókép készítője: 
Kép/Mozgókép beküldője: 
Kép keletkezési ideje: 
1965
Szerző: 
Kép keletkezésének éve: 
1965
Térkép nézetbe kerül: 
Nem kerül térképre
Turista térképre kerül: 
Nem kerül turista térképre
A bejegyzés szerzőjének életrajza: Kótai Mónika
A bejegyzés létrehozása: 2019. február 12.

Hozzászólások

Grieszler Antal képe

A hölgy bal oldalán Galavits János fényképészmester, a bal oldalán a napszemüveges fiatalember Grieszler Antal, a Soproni Sörgyár termelési vezetője áll. Gyermekkori barátok a képen látható személyek.

Kótai Mónika - szerkesztő képe

Kedves Antal! Nagyon köszönöm a hozzászólását, hihetetlen öröm, hogy sikerült mindenkit azonosítani a képen. Ha Önnek esetleg nem lenne meg, szívesen elküldöm.