Vegyesbolt a Bécsi úton

Hozzászólok
Vegyesbolt a Bécsi úton

Fűszer-Vegyes a Bécsi út 26. szám alatt a Szélmalom utcánál. Az egykori üzlet vevői vásárlás közben Sopron panorámájában is gyönyörködhettek.

Kép típusa: 
Kép/Mozgókép beküldője: 
Kép keletkezési ideje: 
1960 körül
Szerző: 
Kép keletkezésének éve: 
1960
A bejegyzés szerzőjének életrajza: Kótai Mónika
A bejegyzés létrehozása: 2021. június 18.

Hozzászólások

Kőmíves Péter képe

28 éve pedig az én szervizem működik itt.

Kótai Mónika - szerkesztő képe

A jövő Sopron anno-iában egyszer majd akkor a szervízből is poszt lesz.:)

Kótai Mónika - szerkesztő képe

Honlapunk Facebookos oldalának olvasói élénken emlékeznek az üzlet vezetőjére, bár sajnos - egyelőre - a vezetéknevét nem sikerült felidézni.

"Fellner Tibor:
A ’60- as években, a boltosról elnevezve, ez volt a " Karcsi "...! " Karcsi bácsi, erős cukra van? - Van! - Akkor birkózzon meg vele! "..aztán spuri..!

Radasics Éva:
Karcsi bácsi az igazi kereskedő, minden volt a boltban, számomra kecsegtető kínálat volt a az üvegekből kimért cukorkák papirzacskóba. Krumplicukor, mint a szikla, de nagyon tudtam rágni szinte elvásott a fogunk. Volt egy aranyos jelenet Karcsi bácsi és a Szélmalom utcai fiú között, fiú, kérek 1kg krumplit Karcsi bácsi válasza, csak burgonya van, akkor hazamegyek megkérdezem az anyukámat és elment, akkor még én is gyerek voltam, de jól szórakoztam. Ilyen és ehhez hasonló párbeszéd gyakran előfordult, igazi családi hangulat volt Karcsi bácsinál, aki mindig mosolygott."