A Soproni Tervező Iroda dolgozói

Hozzászólok
A Soproni Tervező Iroda dologzói

A Soproni Tervező Iroda csapata, a képen elől középen Winkler Oszkár, hátul megbújva Hárs József. A felvétel az egykori Törvényszék épületében készült, ahol ma a Erdészeti, Faipari, Kertészeti, Környezetvédelmi Szakgimnázium, Szakközépiskola és Kollégium diákotthona működik. Korábban ez az épület adott otthont a Tervező Irodának.

Sajnos a leírtakon kívül a többieket nem sikerült azonosítani, de bízunk benne, hogy olvasóink segítségével fény derül a nevekre.

Kép típusa: 
Fotó/Mozgókép készítője: 
Kép/Mozgókép beküldője: 
Kép keletkezési ideje: 
1950-es évek eleje
Szerző: 
Kép keletkezésének éve: 
1955
Térkép nézetbe kerül: 
Nem kerül térképre
Turista térképre kerül: 
Nem kerül turista térképre
A bejegyzés szerzőjének életrajza: Kótai Mónika
A bejegyzés létrehozása: 2018. június 7.

Hozzászólások

Tarcsai Mária képe

Ügy tűnik, hogy az ülök között balról az első Rábai János, aki az Újteleki utca 14.számú házban lakott. Meg fogom mutatni az unokájának is ezt a képet, hogy megerősítse, vagy megcáfolja. A jobb szélén ülő hölgy úgy rémlik Kalmár Dezsőné Losonczy Melinda (az egykori Ruprecht cukorgyáros egyik unokája. Akkor a képen kell lennie férjének, Kalmár Dezsőnek is, mert ő is építőmérnök volt és tudomásom szerint ő is a Tervezőirodánál dolgozott.

Kótai Mónika - szerkesztő képe

Köszönöm, Tacsi! Várom a híreket!

Tarcsai Mária képe

Unokája nem igazán erősítette meg Rábai János személyét, de nem tartja lehetetlennek, hogy mégis őt látjuk. Kalmár Dezsőné kilétét Varga Jenő tudná talán megerősíteni, hisz sokáig elég közel laktak egymáshoz. Neki is elküldöm a képet, hátha tud érdemleges választ adni.

Tarcsai Mária képe

Kalmár Dezsőné Losonczy Melinda személyre vonatkozólag Varga Jenő megerősítette, hogy valóban őt ábrázolja a kép.Örülök, hogy 50 évvel később még egyáltalán sikerült valakit felismernem. Annak is örülök, hogy végre valahol fotón is meg van örökítve